Söndagen den 14 november är det alla hjärtans dag. Många vill fira denna dag genom att gå ut och äta en romantisk middag. Dock gäller det att vara ute i god tid. Trots att det är 14 dagar kvar tills det är dags så kan det i nuläget vara fullbokat på flera restauranger! Så om du och din käresta tänkt er ut, så grabba telefonen och ring och boka direkt.

När det gäller restauranger i Göteborg och Stockholm så är det flera av dem som säger att det gäller att ha en god framförhållning. Ska bord bokas för denna speciella dag så krävs det nästan en månads framförhållning. Genom åren har trenden stadigt ökat att man bokar in sig att äta ute. Om ni inte får tag i ett bord på er favoritrestaurang, testa en annan. I värsta fall får ni laga er egen mat hemma.

Äta hemma på alla hjärtans dag?

Om ni inte hinner boka bord eller om det är så att ni helt enkelt vill fira hemma så finns det många bra menyer för alla hjärtans dag.

Vad sägs om att till förrätt starta med Toast med chevré, huvudrätt kyckling med citron och vitlökssmör och som efterrätt mörk chokladkala med nötknäck.

Det finns mängder av bra recept och hela menyer att sätta tänderna i på nätet. Det är bara att söka efter Alla hjärtans dag meny så kommer många goda förslag upp.

Glöm inte att duka romantiskt, med levande ljus, och rött, rött, rött! Sedan är det bra att se till att ha köpt hem blommor och kanske en liten alla hjärtans dag present till din kära.

Om du nyss hittat din kärlek, se bara till att ni båda tycker att alla hjärtans dag ska firas. Kan bli dumt om bara den ena av er engagerar er medan den andra vill göra något annat.

Äta ute på alla hjärtans dag? Boka i tid!
Märkt på: