Så fort det är ett nytt år så brukar det komma ett gäng nya filmer och nya serier på biografer så väl som olika tv-kanaler och via streamingtjänster. Bland annat så kan du se serier och film via Netflix och Viaplay, men även på HBO, Fox samt många andra kanaler.

Många serier kommer varje år med en ny säsong, många väntar på nya avsnitt av Game of Thrones, The Walking dead, Fear of the walking dead och många fler!

I år kommer det nya serier på tv som är väl värda att kolla in! En som nyligen hade premiär är X-files, eller Arkiv X som den heter på svenska. Denna serie gick under 90-talet och har nu alltså nypremiär! Vi får åter igen träffa Fox Mulder och Dana Sculder som är på jakt efter både det ena och andra.

2016 är även året vi får en ny serie från giganten Terence Winters, som även gjort The Sopranos och Boardwalk Empire. Serien heter Vinyl och är tänkt att skildra New Yorks musikindustri under 1970-talet. Regissör och producent är ingen mindre än Martin Scorsese samt att Mick Jagger även han är producent. Denna serie kommer nog bli mycket intressant!

Beck är en serie med filmer som har funnits i många år och i olika versioner och med olika skådespelare. De senaste åren har denna serie eller filmer, beroende på hur man ser det, varit med Peter Haber och Mikael Persbrandt i huvudrollerna. I januari kom ytterligare en del av denna filmserie, som hette Beck: Gunvald. Efter denna så kommer inte Persbrandt längre att medverka. Istället kommer en ny karaktär, som heter Steinar. Skådisen är en person som trogna Game of Thrones-fans kommer att känna igen!

Serier under 2016
Märkt på: