Bauhaus är en välkänd kedja av byggvaruhus som finns etablerad i Sverige, och för de som bor i Växjö eller planerar ett besök där kan det vara av intresse att veta att det finns ett Bauhaus-varuhus i staden. Varuhuset i Växjö är en del av Bauhaus-kedjan och erbjuder ett brett sortiment av produkter som tillgodoser behoven hos både de som gör-det-själv och professionella hantverkare.

Detta byggvaruhus ligger på ett strategiskt läge som gör det lättillgängligt, och det är känt för att ha generösa öppettider vilket underlättar för kunderna att besöka det enligt deras schema. Bauhaus har byggt upp ett rykte om att ha konkurrenskraftiga priser och erbjuder en prisgaranti på hela sitt sortiment, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för inköp av byggvaror och trädgårdsprodukter.

Bauhaus varuhus i Växjö

Bauhaus har etablerat ett av sina omfattande varuhus i Växjö, beläget vid Norremark handelsplats. Denna etablering markerar Bauhaus fortsatta satsning i Sverige, där kunder i Växjö med omnejd nu har tillgång till ett stort utbud av byggmaterial och verktyg under ett och samma tak.

Yta:
Byggvaruhuset täcker cirka 13 000 kvadratmeter, vilket möjliggör ett generöst sortiment för såväl gör-det-självare som professionella hantverkare.

Sortiment och Tjänster:

 • Verktyg
 • Byggmaterial
 • VVS-artiklar
 • Trädgårdsprodukter

Bauhaus i Växjö strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och har en prisgaranti som gäller hela sortimentet. Denna service garanterar kunderna bästa möjliga avtal.

Öppettider:

Dag Öppettider
Måndag – Fredag 06:30 – 19:00
Lördag 09:00 – 18:00
Söndag 09:00 – 18:00

Öppettiderna kan variera under helgdagar och vid speciella event.

Den strategiska placeringen vid Norremark handelsplats gör varuhuset lättillgängligt för besökare. Etableringen i Växjö innebar också att Bauhaus bidrog till den lokala arbetsekonomin genom nyanställning av omkring 150 personer.

Bauhaus Växjö erbjuder en kompletterande upplevelse för byggentusiaster och professionella, med tjänster och produkter avsedda att uppfylla projektbehov från start till mål.

Erbjudanden och Tjänster

Bauhaus i Växjö tillhandahåller en mångsidig upplevelse för byggentusiaster och professionella med ett omfattande sortiment av produkter och exklusiva medlemserbjudanden. Kunden placeras i centrum med tjänster som förenklar inköpsprocessen och berikar byggprojektet.

Produktsortiment

Bauhaus byggvaruhus erbjuder en bred array av produkter inom olika områden såsom byggmaterial, verktyg, VVS och belysning. Deras produkter täcker allt från grundläggande byggbehov till mer specifika önskemål för trädgård och inredning. Sortimentet inkluderar:

 • Byggmaterial: Från isolering till fönster och dörrar.
 • Verktyg: Ett brett utbud av handverktyg och elverktyg.
 • Trädgårdsprodukter: Allt för trädgården från växter till trädgårdsmaskiner.

Bauhaus Premium Kundklubben

Medlemskap i Bauhaus Premium Kundklubben erbjuder flera förmåner för återkommande kunder. Medlemskapet ger tillgång till särskilda erbjudanden, service och inspiration. Förmåner inkluderar:

 • Exklusiva rabatter på utvalda produkter.
 • Inbjudningar till särskilda evenemang och försäljningar.

Genom att bli medlem kan kunder dra nytta av Bauhaus bygghandelns samlade tjänster och produkter för att på bästa sätt förverkliga sina byggprojekt och heminredningar.

Öppettider och Tillgänglighet

Bauhaus byggvaruhus i Växjö, beläget på Älgvägen, erbjuder varierande öppettider för att passa kundernas olika behov under veckans alla dagar.

Vardagar

Måndag till fredag, Bauhaus i Växjö välkomnar kunder från 06:30 på morgonen till 19:00 på kvällen. Detta tillåter både tidiga fåglar och de som arbetar sent att besöka varuhuset på ett flexibelt sätt.

Helger

Lördag och söndag håller Bauhaus vid Älgvägen öppet från 09:00 till 18:00. Helgerna erbjuder enhetliga tider, vilket gör det bekvämt för kunder att planera sina besök under dessa dagar.

Kontakt och Kundservice

Bauhaus Växjö erbjuder en handelsplats där kundservice är en prioritet. Kunder kan hämta varor direkt i varuhuset samt räkna med support från kunnig personal.

Kommunikation med kunder

Bauhaus Växjö värdesätter kommunikation med sina kunder och erbjuder flera kanaler för att underlätta detta. Kundservice kan nås via följande metoder:

 • Telefon: Kunder kan ringa direkt till Bauhaus Växjö på nummer 010-180 18 00 för assistans.
 • E-post: Frågor kan skickas till [email protected] där Bauhaus strävar efter att ge snabba svar.
 • Chatt: En chattfunktion är även tillgänglig via företagets hemsida.

Bauhaus Växjö uppmuntrar sina kunder att kontakta varuhuset för att säkerställa att varorna finns tillgängliga innan besök. Det är också möjligt att genomföra en reservationsorder för att försäkra sig om produktens tillgänglighet. Med en kombination av fysiska och digitala kontaktvägar strävar Bauhaus Växjö efter att alltid hålla en hög servicenivå.

Affärsutveckling och Etablering

Vid etableringen av Bauhaus byggvaruhus i Växjö tog företaget steg som både stärkte deras närvaro och bidrog till handelsplatsens utveckling i Sverige.

Marknadsstrategiernas ansvarige

Marknadsdirektören Johan Saxne spelade en central roll i att etablera Bauhaus i Växjö. Hans ansvar omfattade att förstå marknadens behov och anpassa företagets strategi därefter för att säkra byggvarujättens framgång. Med Saxnes ledning öppnade Bauhaus ett 13 000 kvadratmeter stort varuhus på handelsområdet Norremark, en expansion som inte bara skapade omkring 150 nya arbetstillfällen utan också kompletterade regionens kommersiella erbjudande.

Journalistik och Informationssäkerhet

I nyhetsjournalistik är det av yttersta vikt att uppgifter som presenteras är korrekta och att informationen härstammar från pålitliga förstahandskällor. Denna sektion fokuserar på hur trovärdighet och opartiskhet upprätthålls i journalistik.

Trovärdighet och Opartiskhet

Journalistikens grundpelare baseras starkt på principerna om trovärdighet och opartiskhet. För att säkerställa att uppgifterna är korrekta är det centralt att journalisten använder sig av förstahandskällor och dubbelkollar alla fakta. I fallet med Bauhaus byggvaruhus i Växjö, skulle det innebära att informationen bör verifieras genom direktkontakt med företagets representanter eller genom officiella pressmeddelanden.

För att garantera opartisk rapportering, bör journalister sträva efter att ge en balanserad bild av ämnet, fri från personliga åsikter eller externa påverkningar. Detta inkluderar att rapportera med en neutral ton och presentera information på ett klart och entydigt sätt, vilket möjliggör för läsarna att bilda sina egna uppfattningar baserat på solida och omisskänliga fakta.

Specialerbjudanden och Kampanjer

Bauhaus byggvaruhus i Växjö erbjuder kunderna en serie specialkampanjer och attraktiva erbjudanden. Genom kampanjer som ”Kampanjer på växthus” är kunden garanterad ett brett utbud av produkter med förmåner som fri frakt vid beställningar över 690 kr och tillgång till experthjälp via chatt. För att ytterligare underlätta för kunderna, tillhandahålls en omfattande faktabank för att hjälpa dem lyckas med projekt i trädgården.

Som en del av Bauhaus strävan efter att erbjuda mervärde, introduceras kundprogrammet BAUHAUS Premium. Medlemskap i detta program ger kunderna exklusiva förmåner såsom tillgång till specialkampanjer, inbjudningar till VIP-evenemang och förhandsinformation om försäljningar.

För att hålla kunder informerade om de senaste kampanjerna, publiceras regelbundna uppdateringar om butikens öppettider och aktuella erbjudanden. En viktig aspekt av Bauhaus service är kontinuerlig information om kampanjer som riktar sig till specifika säsonger eller högtider, vilket kan inkludera rabatterade priser på utvalda varugrupper eller individuella artiklar.

 • Aktuella Erbjudanden:
  • LOUNGEGRUPP ASPÖ NATUR: 8 995 kr
  • VARMKOMPOST MASTER: 1 799 kr

Dessa kampanjer kommuniceras effektivt genom Bauhaus reklamblad samt digitala kanaler för att nå ut till bredden av konsumentpubliken. Kunden uppmuntras att hålla sig uppdaterad med Bauhaus Växjös senaste erbjudanden genom butikens kommunikationsplattformar.

Sektion för Hållbarhet

Bauhaus strävar efter att integrera hållbarhet i alla aspekter av sin verksamhet. Företagets fokus ligger på att kombinera ekonomisk lönsamhet med miljöskydd och socialt ansvar.

Miljömedvetna initiativ

Bauhaus tar miljöhänsyn och arbetar målmedvetet för att minska sin miljöpåverkan. Det systematiska arbetet inkluderar en rad initiativ:

 • Återanvändning och återvinning: Genom att optimera sina återvinningsstationer och avfallshanteringssystem, bidrar Bauhaus till att minska avfall och främja cirkulär ekonomi.
 • Hållbara produkter: Sortimentet hos Bauhaus inkluderar miljömärkta varor och produkter gjorda av hållbara material, vilket ger kunderna möjligheter att göra mer medvetna val.
 • Energiförbrukning: De har åtagit sig att minska sin energiförbrukning i butiker och logistikprocesser, genom att tillämpa energieffektiva lösningar och teknologier.
 • Transport och logistik: Optimerade transportvägar och användning av bränslesnåla fordon minskar företagets koldioxidavtryck och gynnar även en hållbar shoppingupplevelse.

Anställningsmöjligheter och Företagskultur

Bauhaus byggvaruhus i Växjö utgör inte bara en servicepunkt för privatpersoner och professionella hantverkare utan även en dynamisk arbetsplats med en inkluderande företagskultur. Skapandet av nya arbetstillfällen följer med etableringen av varuhuset.

Skapande av arbetstillfällen

Bauhaus har genererat cirka 150 nya arbetstillfällen i samband med öppningen av det nya varuhuset i Växjö. Varuhuset, beläget vid Norremark handelsplats, välkomnade såväl professionella hantverkare som allmänheten på öppningsdagen, och har sedan dess varit en viktig arbetsgivare i regionen. Medarbetarna hos Bauhaus Växjö har erbjudits möjligheten att växa och utvecklas inom företaget, vilket speglar företagets satsning på en attraktiv och hållbar arbetsplats.

VD och Företagsledning

I kärnan av Bauhaus Växjö står dess VD och företagsledning som leder verksamheten. Deras arbete är centralt för affärsutveckling och etablering av nya varuhus.

Vision och Ledarskap

Ledningen för Bauhaus i Sverige, inklusive VD, fokuserar starkt på företagets vision om att vara ledande inom byggsektorn och erbjuda förstklassiga produkter och tjänster. Deras ledarskap kännetecknas av strategiska beslut som syftar till expansion och hållbar tillväxt. Ett tydligt exempel på detta är etableringen av varuhuset i Växjö, något som demonstrerar deras förmåga att identifiera och agera på nya affärsmöjligheter.

Bauhaus Växjö

Bauhaus Växjö är något av en milstolpe för företagets expansion inom Sverige. Marknadsdirektören har kommenterat etableringen som ett viktigt steg i att komplettera handelsutbudet i Norremark. VD och ledningen har tagit strategiska beslut för att säkerställa att byggvaruhuset både representerar Bauhaus varumärke och framgångsrikt möter de lokala behoven hos privatpersoner och professionella hantverkare. Varuhuset i Växjö erbjuder kunderna en rad tjänster inklusive montageservice och företagsservice.

Finns det ett Bauhaus byggvaruhus i Växjö?