På denna blogg brukar vi ibland skriva om udda nyheter och udda saker överlag. Något annat många skriver om är kändisar. Vi har fått tag på lite udda nyheter om olika stjärnors bisarra böjelser. Bland annat har skådisen Scarlett Johansson berättat att hon brukar frossa i friterade kycklingvingar och att det har blivit som ett beroende för henne.

En annan som är beroende, är sångerskan Cheryl Cole. Som den hälsofanatiker hon är så måste hon dricka minst åtta glas morotsjuice varje dag!

Mindre hälsosammare beroende sägs Ben Affleck ha, han ska nämligen vara spelberoende och spelar bort så mycket som 100 000 per kväll, fyra kvällar i veckan. Det blir 400 000 kronor per vecka!!

Ozzy Osbourne, som tidigare varit beroende av både sprit och droger har numera bytt ut detta mot Sugar puffs, som är frukostflingor. Dessa är från USA, vilket gör att Ozzy som bor i England fraktar hem mängder av lådor med flyget.

En annan känd person, Jack Black har även han varit beroende av både sprit och droger men har numera bytt ut det mot grönt te som han dricker flera gånger om dagen.

Angelina Jolie har en udda hobby, hon samlar på knivar och har en extremt stor samling.

Megan Fox, säger att hon inte kan leva utan skor. Hon har flera hundra par. Det sägs att hon efter att gjort succé i filmen Transformers, köpte sig ett par skor från Roberto Cavalli med en prislapp på 3500 kronor.

Ett mycket udda beteende har skådespelaren Salma Hayek. Hon älskar att amma och då även andras barn!

Sångerskan Kate Perry borstar tänderna sex gånger om dagen och uppges ha med sig 20 olika tandborstar när hon är ute och reser.

Anna Kendrick är besatt av Angry Birds och säger att hon inte kan sluta att spela.

Udda beteenden och böjelser
Märkt på: