Står klassen i valet och kvalet att köpa klasströja eller inte? Kanske känns det som en dyr investering och att pengarna i klasskassan borde gå till andra saker eller kanske känns det helt enkelt bara lite onödigt. Det finns dock anledning att tänka på, det finns nämligen flera anledningar till att göra det!

Skapar sammanhållning

En av dom roliga sakerna med att köpa klasströja är att det skapar en härlig sammanhållning och ”vi-känsla” i klassen. Man skulle kunna jämföra det med ett fotbolls- eller hockeylag med lagtröjor – man blir liksom förenade. Det syns att man håller ihop och kommer från samma gäng.

Klasströja är en rolig grej

Klasströjan har blivit omåttligt populär dom senaste åren och dom flesta ser det som en självklar och rolig grej. Det faktum att man kan välja vilket motiv som helst, färdigt eller egendesignat, gör hela konceptet väldigt personligt.

Kanske har klassen någon intern grej som det skojas om eller ett eget motto? Att trycka upp det på varsin tröja kommer sprida budskapet på ett roligt sätt!

Klasströjan blir ett fint minne

En annan anledning att faktiskt överväga att köpa klasströja är att det blir ett fint minne att spara. Dom flesta köper sina tröjor när det är dags att gå vidare till gymnasiet eller när det är dags att ta studenten och sluta skolan för gott. Det innebär också att klasskamraterna kommer splittras och vissa kanske aldrig kommer att ses igen.

När man då gräver fram den där gamla klasströjan ur garderoben fem eller tio år senare kommer den garanterat bjuda på en nostalgitripp och en massa roliga minnen.

Köpa klasströja – så går det till

Det finns flera sätt att köpa sina klasströjor på, antingen på nätet eller hos ett lokalt tryckeri. Kolla runt på olika alternativ och jämför priserna. Fördelen med att välja ett tryckeri är att själva tröjorna kan köpas separat vilket gör att det går att komma billigt undan.

Fördelen att köpa klasströja hos någon av alla dom butiker som finns på nätet är att det är både smidigt och enkelt. Dessutom finns många färdiga tryck att välja bland om man har svårt att komma på något eget. Gör såhär:

  • Kolla utbudet på nätet
  • Be om offert från ett lokalt tryckeri
  • Samsas om ett motiv
  • Lista storlekar
  • Beställ
3 anledningar att köpa klasströja