När du tänker på hår som transplanteras får du en viss bild i ditt huvud. Du tänker kanske på gårdagens fejkhår som inte var särskilt diskret och snarare stack ut som ett gruskorn bland diamanter. Men när du genomgår en modern hårtransplantation i Göteborg är detta långt ifrån det slutresultat som du kan förvänta dig. Resultatet blir nämligen så mycket bättre tack vare moderna metoder!

Dagens transplantationer är som natt och dag mot gårdagens

Hårtransplantationer har tyvärr fått ett dåligt rykte. Detta beror på att de procedurer som utfördes under till exempel 1980-talet inte höll samma höga kvalitetsnivå som dagens. Då transplanterade man hår på ett helt annat sätt och resultatet blev att hårfästet såg helt onaturligt ut.

Men idag har alltså den tekniska utvecklingen gått framåt en hel del. Därför kan du nu få ett tjockare och fylligare hår genom en transplantation. Du kan även motverka att ditt hårfäste glider allt högre upp på din skalle. Detta med moderna metoder som ger ett betydligt bättre resultat än de äldre behandlingsmetoderna.

En hårtransplantation i Göteborg är en bra lösning på ditt håravfall

Som vi redan har hintat om är en modern hårtransplantation i Göteborg en bra lösning på det håravfall som hemsöker dig. För om du har drabbats av håravfall påverkar detta din livskvalitet väldigt negativt. Men istället för att deppa ihop kan du ta tag i saken och faktiskt göra någonting åt det.

När transplantationen utförs av en erfaren och skicklig kirurg kan håret på ditt huvud återställas på ett betydligt bättre sätt. Med det sagt är detta såklart ingen mirakelmetod och det är inte heller ett botemedel mot skallighet. Därför är det viktigt att du har realistiska förväntningar inför en sådan behandling. Med det sagt kan det generellt sett vara en bra lösning på ditt problem.

När du överväger att genomgå en hårtransplantation bör du tänka på att:

  • Alla de metoder som används för att transplantera hår ger upphov till ärr. Men till exempel ger metoden FUT ett enda större ärr istället för hundratals mindre sådana, vilket är fallet med metoden FUE.
  • Håret på baksidan av din skalle kan i vissa fall täcka ärret på ett bra sätt.
  • Det är viktigt att du väljer en klinik som är skicklig på moderna hårtransplantationer.
Få tillbaka håret genom en hårtransplantation i Göteborg