Nytt år, nya chanser till skandaler för kändisar! Men först ska vi kolla på vad som egentligen hände under förra året. Det var en hel del skandaler som hände i kändisvärlden!

Skådisen Ben Affleck var otrogen mot sin fru, Jennifer Garner, med deras barnflicka! Det kraschade äktenskapet och det blev skilsmässa. Dock försökte de med allt, till och med terapi!

Demi Moore hittade en död man i sitt hem. Mannen fanns i poolen och hade drunknat. Demi valde att sälja huset efter att detta hade hänt.

Många skilsmässor har det varit under 2015, men den mest omskriva av dem alla var mellan sångerskan Gwen Stefani och Gavin Rossdale. Detta eftersom Gavin hade legat med parets barnflicka i många år!

En annan skandal som blev omskriven under förra året var när Oliver Martinez attackerade en anställd på Los Angeles flygplats. Han använde sig av en bilbarnstol för att puckla på mannen. Detta är inte första gången vi får se Olivers hemska humör.

Justin Bieber gladde många fans, när han valde att bada helt näck under semestern i Bora Bora och detta fångades av en kamera. Bilderna spreds snabbt på nätet och tydligen är Justin riktigt välutrustad.

En man som det varit många skandaler kring är Charlie Sheen. Han släppte en bomb under 2015. Han är HIV-positiv. Detta har han varit i många år och har betalat miljoner till människor för att de ska hålla tyst om det.

Ett annat äktenskap som sägs att spruckit är det mellan John Travolta och hans fru. Detta efter att det har avslöjats att Travolta haft en hemlig homosexuell romans med sin privatpilot. Dock ska romansen skett under 80-talet.

Kändisarnas skandaler under 2015
Tagged on: