Teknikprylar är roligt. Det kommer hela tiden ut nya saker på marknaden den ena saken än mer fantastisk än den andra. Det finns flera ställen att handla dessa prylar på med. Butiker och nätet framförallt! Fördelen med att handla på internet är att man kan hitta prylar över hela världen och med ett par klick köpa hem det. Från Sverige har man det på bara ett par dagar. Dock kan det dröja lite längre om man handlar från andra delar av världen, men det kan det vara värt.

Fördelen med att handla teknikprylar i en riktig butik är att man kan känna och klämma på dem innan man köper. Man kan testa dem och verkligen känna efter om det är en pryl som man vill ha.

Det finns ett flertal butiker i Sverige som säljer teknikprylar. De finns som både fysisk butik såväl som webbshop. Bland annat Teknikmagasinet, Prylstore, Kjel l& Co, Clas Ohlson, Coolstuff och många fler!

En teknisk pryl, som kom under 2015, är Apple Watch. Alltså en klocka från Apple. Apple Watch är designad så att den ska passa en rad olika stilar och smaker. Och dessutom går det att anpassa den ytterligare efter tillfälle eller humör genom att byta armband och urtavla – precis när man vill. Denna klocka är en dator i miniformat, eller som en iPhone. Troligen kommer den att utvecklas allt mer så att man kan göra allt mer med den framöver.

En sådan här klocka kostar en del, och finns att köpa i både affärer och på nätet. Jämför priserna, men undvik att råka köpa en kopia.

Det finns även flera bra teknikmagasin, både i pappersform och på nätet som man kan läsa. Här kan man hitta nyheter inom teknikvärlden.

Gillar man teknik så kan man även gå på olika typer av mässor, museum med mera. Det finns specialmässor både i Sverige och utomlands.

 

 

Teknikprylar
Märkt på: