Svenska Medium

Ibland gör livet aå att vi hamnar vid ett vägskäl. Ska vi gå åt höger eller vänster? I en sådan situation kan det vara skönt att få vägledning via ett medium. Det finns både seriösa och oseriösa medium. Här kommer ett utdrag på några av Svergies seriösa medium.

Vivi Linde

Vivi Linde har arbetat på heltid som medium under många år. Hon blev känd i svenska hem när dokumentärserien “Livet på andra sidan” sändes på “sjuan”. Därefter har serien repriserats ett par gånger, även på andra kanaler.
Den svenska dokumentärserien “Livet på andra sidan” visade framförallt att medium arbetar väldigt olika med sina klienter. Det finns inget som är rätt eller fel. Huvudsaken är att klienterna får bra information och känner sig nöjda. Vivi Linde fick stor uppmärksamhet för sitt sätt att kontakta närstående som har gått över till den så kallade andra sidan. Hon fick många klienter att brista ut i gråt när de fick kontakt med sin avlidne pappa, bror och så vidare. Vivi visade även upp att man som medium kan vara fåfäng, som hon själv säger. Att du kan njuta av livet, glittriga örhängen och att umgås med vänner på stora festliga, middagar. Vivi Linde ville slå hål på myten om att ett medium sitter ensam i en liten stuga i skogen, med sina katter och putsar på sin kristallkula.

När Vivi Linde arbetar som medium, fungerar hon som en bro mellan vår värld och “andevärlden”. Vivi får främst bilder som kommer till henne. Du kan komma i kontakt med Vivi via Tarotguiderna.

Birkan Tore

Birkan Tore började utforska det spirituella redan som ung. Birkan är bosatt i Amsterdam, men har medverkat i TV-serier runt om i världen. Bland annat i vårt svenska TV-program och dokumentärserie “Det okända”, som sändes första gången redan år 2006.
Birkan Tore kallas sig själv för en inituitiv coach och spirituell ledare. Han har skrivit boken “Rise and Shine: A spirituell wake-up call for sleeping beauties” och släpper snart sin nya bok “Help, I´m Psychic”.

Pehr Trollsveden

Per Trollsvedens mormor var synsk och det övernaturliga var därför ingenting ”konstigt” under uppväxttiden. Pehr och hans syster har ärvt dessa förmågor, men det var först när deras bror tragiskt dog, som Pehr började sin andlige utveckling på allvar. Han var då 22 år gammal.
Sedan 1996 har Pehr Trollsveden arbetat som medium på heltid. Pehr har medverkat i programmen ”Här spökar det”, som sändes i Karlstadkanalen 12 och i dokumentärserien ”Livet på andra sidan” som visades på ”sjuan” under 2012.

Idag arbetar Pehr till största delen som vägledare för de som vill komma i kontakt med sitt tidigare liv och även som djurkommunikatör. Dessutom tar han emot klienter för massage, frigörande andning, samtalsterapi, zonterapi, healing och spådom. Han har även skrivit och gett ut fem böcker. Bland annat ”Meditera till inre harmoni” och den senaste boken ”Lär dig tala med djur”.

Svenska Medium