Att låta en kille helt och hållet ha hand om att organisera ett bröllop kanske låter som en katastrof, men anledningen bakom att Jeremy Stamper gör just detta är för att ge sin fru bröllopsdagen hon haft men inte minns.

Det var nämligen så, att bara ett par veckor efter att Jeremy Stamper gift sig med sin ungdomskärlek Justice, så var hon med om en allvarlig bilolycka. Hon dog nästan, men klarade sig som tur var. Dock försvann minnet av bröllopet och alla veckor som hade lett fram till det.

Till en början visste inte Jeremy om att Justice inte mindes. Justice sa själv att det enda hon mindes var Jeremys frieri, men vågade inte berätta det för Jeremy, för hon ville inte göra han ledsen. Frieriet var ett av de vackraste ögonblick Justice haft. Jeremy hade tejpat en ring under en kapsyl på en flaska för att gömma den, men han var så nervös så han bara gav henne hela flaskan.

Justice var helt oförmögen att tala om för Jeremy att hon inte kom ihåg mer än frieriet och höll förlusten för sig själv i nästan två månader, tills hon inte kunde hålla tyst om det längre.

Hon ringde sin man och störttjöt i telefonen.

Hon sa till Jeremy, ”Jag vill inte att du blir arg, men jag minns inte vårt bröllop.” Han blev lite upprörd, men sa direkt till henne där och då, ”Vi gör om det.”

Och göra om det en gång till är exakt vad de ska göra. Bröllop nummer två vart planerad till 1 augusti, och med hjälp av familj, vänner och hans GoFundMe sida, så hoppades Jeremy att höja de medel som behövdes för att göra deras bröllop till precis som det var första gången.

Vårt första bröllop var vackert och perfekt, men denna gången så vill jag att Justice ska bli totalt överväldigad. Hon förtjänar det verkligen berättade Jeremy Stamper

 

Två bröllop inom loppet av ett år
Märkt på: